Geen Culinaire Herfstwandeling 2017!

Geen Culinaire Herfstwandeling 2017!

Helaas hebben wij moeten besluiten te stoppen met het organiseren van de Culinaire Herfstwandeling. Wij hebben dit prachtige evenement 14 jaren met veel plezier en enthousiasme georganiseerd, maar m.n. het tanende aantal deelnemers heeft ons doen besluiten ermee te stoppen. Tijdens de topjaren telden wij 375 deelnemers. Afgelopen jaar waren dat er nog maar 175. Hierdoor bleef nauwelijks nog wat over voor het goede doel, waarvoor wij dit evenement uiteraard ook organiseerden. Ook constateerden wij dat er geen of onvoldoende nieuwe aanwas was van nieuwe wandelaars.

Wij kijken met veel genoegen terug op de 14 jaren Culinaire Herfstwandeling en wij danken de trouwe wandelaars van de afgelopen jaren hartelijk voor hun deelname en het plezier dat zij ook ons schonken tijdens de vele mooie wandelingen. Wij hebben het altijd graag georganiseerd en hebben, dank zij jullie deelname, de nodige goede doelen kunnen steunen!

Hopelijk mogen wij jullie ook een keer ontmoeten tijdens de andere activiteiten die wij jaarlijks organiseren. Informatie hierover treffen jullie aan op deze site en op onze facebook pagina!

Deel deze post